The greatest threat to our planet is the belief that someone else will save it. – Robert Swan –
Duurzaamheid zit in ons DNA

Duurzaamheid zit in ons DNA

Circl College Tour

Circl is een circulair platform op de Amsterdamse Zuidas waar de benodigde krachten uit de samenleving, business en finance samen in beweging komen voor een duurzame wereld.

Hier wordt ook de Circl college tour georganiseerd. Op 20 april geeft onze CEO, Junion Hanenberg, een lezing over hoe je een organisatie kunt opzetten naast dit soort voedselproductiebedrijven. Een organisatie die voor alle betrokkene waarde creëert. En vooral hoe je partijen voor je doel kunt motiveren, winnen en uiteindelijk binden. De lezing is gratis echter zijn er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Bekijk hier de lezing

Zo onderneem je circulair in Food

In juni verschijnt het boek “Zo onderneem je circulair in Food” van Junion Hanenberg en Annemarie Oord. Speciaal geschreven voor eenieder die meer kennis wil opdoen over het ontstaan van voedselverspilling en -verlies. Of als je een onderneming hebt dat voedselverspilling wil tegengaan of een onderneming wil oprichtingen met dat doel.

Bestel hier een exemplaar

Groene Groeiers

Het VNO-NCW publiceert ieder jaar een lijst met bedrijven die bijdragen een beter milieu en samenleving. De Groene groeiers. Dit jaar is IntelligentFood opgenomen op deze lijst.

Junion Hanenberg
Lees verder
Nieuwsbrief Q1 2022, Duurzame kerstpakketten

Nieuwsbrief Q1 2022, Duurzame kerstpakketten

De laatste nieuwsbrief is alweer even geleden. We willen je kort bijpraten wat er zich de afgelopen periode heeft afgespeeld en gaat afspelen.

RVA leden.
IntelligentFood heeft vier leden in haar Raad van Advies. We zijn blij en dankbaar dat alle leden hebben aangegeven hun lidmaatschap te willen verlengen. Ze zullen met raad -gevraagd en ongevraagd- en daad Junion bijstaan.

Bedankt voor het afgelopen jaar: Raymond Klaasing, Coen van Campen, Joost Hameling en speciaal Marianne van Keep die dit jaar is uitgeroepen tot MVO Manager van het jaar.

Kerstpakketten
Vorig jaar hebben wij kerstpakketten met een goed verhaal op de markt gebracht. De meest duurzame kerstpakketten van Nederland. We waren zo verrast door de positieve reacties en de verkopen dat we dit jaar, veel vroeger dan normaal, iedereen op ons kerstkeuzeconcept met een goed verhaal willen attenderen.

Dit jaar hebben wij ons concept drastisch geüpgraded. Het is nog steeds een “kerstpakket met een goed verhaal”, echter laten we de ontvanger van het kerstpakket zelf kiezen. Het maakt niet uit wat hij/zij kiest. Alles in het keuzepakket heeft ook dit jaar een goed verhaal.

Zo hebben we dit jaar verschillende goede doelen waar je je kerstpakket aan kunt doneren. Maar ook duurzaam speelgoed voor de kids, Nederlandse biologische top wijnen en verschillende lokaal gebrouwen bieren voor de ma’s en pa’s.

Als ontvanger kun je uit meer dan 100 producten met een goed verhaal een keuze maken.

Wil je weten wat dit jaar in ons kerstkeuzeconcept met een goed verhaal zit? Kijk hier  welke keuzeopties er zijn.

Leerbedrijf geworden
Duurzaamheid betekent ook de jeugd meenemen. Naast stageplaatsen voor de studenten van de Hogeschool Rotterdam Business school (HRBS) is IntelligentFood ook leerbedrijf geworden van het grafisch lyceum in Rotterdam. Bij ons kunnen nu ook MBO studenten een mooie stage vervullen. IntelligentFood communiceert daarom trots het logo van erkend leerbedrijf.

Leerbedrijf

 

Junion Hanenberg
Lees verder