The greatest threat to our planet is the belief that someone else will save it. – Robert Swan –

Gefeliciteerd, je hebt een cadeau kaart ontvangen.

JOUW KERSTGESCHENK

December staat in het teken van geven en genieten. Geven aan en genieten van onze dierbaren en genieten van lekker eten en drinken. 

Je boft, want je hebt een code ontvangen waarop een aantal punten zijn gestort. Met deze punten mag je in de meest duurzame kerstwebwinkel van Nederland  shoppen. Je mag je eigen kerstpakket met een goed verhaal samenstellen. Duurzaamheid gaat de gulle gever nauw aan het hart. Wanneer je jouw ideale geschenk zoekt, vind je aan de linkerkant de mogelijkheid om te filteren op punten zodat je die geschenken ziet die bij jouw puntensaldo passen.  

Alle producten in onze kerstwebshop hebben een goed verhaal. Omdat alle leveranciers van deze producten hetzelfde doel hebben: de wereld een stukje beter maken.

Een betere wereld

Bij ieder product kun je de goede verhalen lezen. Ook zie je bij ieder product wat jouw duurzaamheidsbijdrage is wanneer je voor het desbetreffende product kiest. En alle goede verhalen zijn ook als pdf bestand te downloaden.

Jouw eindejaarsbonus (naast je gekozen product(en)): een betere wereld.
Door het kopen en consumeren van deze duurzame producten, draag jij ook je steentje bij. Vergeet niet: elk steentje, hoe klein ook, draagt bij aan een betere wereld!

Prettige feestdagen en een gelukkig 2023.

BEGIN MET SHOPPEN