The greatest threat to our planet is the belief that someone else will save it. – Robert Swan –

Gefeliciteerd, je hebt een cadeaukaart ontvangen.

JOUW KERSTGESCHENK

December staat in het teken van geven en genieten. Geven aan en genieten van onze dierbaren en genieten van lekker eten en drinken.

Je boft, want je hebt een code ontvangen waarop een aantal punten zijn gestort. Met deze punten mag je in de meest duurzame kerstwebwinkel van Nederland shoppen. We hebben geen producten “made in China”, geen volle kerstpakketten met ragout en kaasstengels. Elk product in deze webshop heeft een goed verhaal. De producten zijn van Nederlandse leveranciers. Vaak kleine startups die met hun producten de wereld een beetje beter willen maken. En jouw gulle gever wil op deze wijze bijdragen aan een betere wereld. Eén waarin we niet zo veel mogelijk consumeren, maar consumeren met in onze gedachte een leefbare planeet voor onze kinderen en kleinkinderen.

Je mag je eigen kerstpakket met een goed verhaal samenstellen. Wanneer je jouw ideale geschenk zoekt, vind je aan de linkerkant de mogelijkheid om te filteren op punten zodat je alleen die geschenken ziet die bij jouw puntensaldo passen.

Een betere wereld

Bij ieder product kun je de goede verhalen lezen. Ook zie je bij ieder product wat jouw duurzaamheidsbijdrage is wanneer je voor het desbetreffende product kiest. En alle goede verhalen zijn ook als pdf bestand te downloaden.

Jouw eindejaarsbonus (naast je gekozen product(en)): een betere wereld.
Door het kopen en consumeren van deze duurzame producten, draag jij ook je steentje bij. Vergeet niet: elk steentje, hoe klein ook, draagt bij aan een betere wereld!

Prettige feestdagen en een gelukkig 2024.

BEGIN MET SHOPPEN

GA DIRECT NAAR ALLE PAKKETTEN