The greatest threat to our planet is the belief that someone else will save it. – Robert Swan –
Duurzaamheid zit in ons DNA

Duurzaamheid zit in ons DNA

Circl College Tour

Circl is een circulair platform op de Amsterdamse Zuidas waar de benodigde krachten uit de samenleving, business en finance samen in beweging komen voor een duurzame wereld.

Hier wordt ook de Circl college tour georganiseerd. Op 20 april geeft onze CEO, Junion Hanenberg, een lezing over hoe je een organisatie kunt opzetten naast dit soort voedselproductiebedrijven. Een organisatie die voor alle betrokkene waarde creëert. En vooral hoe je partijen voor je doel kunt motiveren, winnen en uiteindelijk binden. De lezing is gratis echter zijn er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Bekijk hier de lezing

Zo onderneem je circulair in Food

In juni verschijnt het boek “Zo onderneem je circulair in Food” van Junion Hanenberg en Annemarie Oord. Speciaal geschreven voor eenieder die meer kennis wil opdoen over het ontstaan van voedselverspilling en -verlies. Of als je een onderneming hebt dat voedselverspilling wil tegengaan of een onderneming wil oprichtingen met dat doel.

Bestel hier een exemplaar

Groene Groeiers

Het VNO-NCW publiceert ieder jaar een lijst met bedrijven die bijdragen een beter milieu en samenleving. De Groene groeiers. Dit jaar is IntelligentFood opgenomen op deze lijst.

Junion Hanenberg